Cele mai recente știri

Stare Atmosferică

Urmariți-ne pe

  fb   twitter   linkedin-button1   youtube1

 Grupul Nostru de Facebook

Newsletter

Despre noi

Eurodesk este un serviciu de informare pentru tineri. 


In principal, Eurodesk raspunde la solicitarile tinerilor legate de oportunitatile de finantare ale Uniunii Europene, precum si la cele legate de mobilitate. Serviciul de informare Eurodesk faciliteaza gratuit accesul la informatii europene de interes pentru tineri si cei care lucreaza cu tinerii in aproape 30 de tari europene. 

Europa nu duce lipsa de oportunitati, dar ca sa beneficiezi de ele, trebuie sa ai informatii corecte. Serviciul Eurodesk este gata sa te ajute sa dai un sens Europei, oferindu-ti informatia pe care o vrei, exact atunci cand iti trebuie. 

Eurodesk nu este doar un alt serviciu online: partenerii Eurodesk iti pot prezenta diversele oportunitati care ti s-ar potrivi - in cazul in care iti doresti sa studiezi, sa muncesti, sa participi la un schimb de tineret, sa fii voluntar european sau sacalatoresti intr-o alta tara europeana - si iti vor arata care sunt urmatorii pasi pe care trebuie sa-i urmezi. 

Aceasta inseamna ca te putem ajuta sa-ti gasesti o cazare ieftina in Tallin, in Estonia, un curs de limba in Amsterdam sau un grup de tineri pasionati de arta cu care sa faci un schimb in cadrul programului Tineret in Actiune. 

Eurodesk este, de asemenea, o platforma profesionala pentru specialistii in domeniul informatiilor europene care lucreaza cu tinerii. 

Partenerii nationali Eurodesk functioneaza oficial si ca structura suport pentru Programul TINERET in ACTIUNE al Uniunii Europene si ofera informatii si indrumari de inalta calitate despre Europa tinerilor si celor care lucreaza cu tinerii. De asemenea, Reteaua Eurodesk actualizeaza si gestioneaza continutul informational al Portalului European pentru Tineret al Comisiei Europene. 

In Romania
In Romania, Serviciul Eurodesk functioneaza in cadrul Agentiei Nationale pentru Programe Comunitare in Domeniul Educatiei si Formarii Profesionale, agentie care implementeaza cele doua programe europene in domeniul educatiei, formarii si tineretului,Invatare pe tot parcursul vietii si Tineret in Actiune

In acelasi timp, daca vrei sa beneficiezi zilnic si la distanta doar de un click de informatii despre burse, stagii de practica, stagii de voluntariat, concursuri, seminarii, locuri de munca, programe europene/nationale de finantare s.a., nu trebuie decat sa te inscrii pe grupul nostru de informare Eurodesk_info

Oricare ar fi intrebarea... incepe cu noi! 

Ne poti suna, trimite un e-mail sau chiar vizita! 

Persoane de contact 
Mihaela Nicolai - Coordonator Serviciul Eurodesk 
Miruna Covaci - Information Officer 

ANPCEDFP 
Eurodesk Romania 
Calea Serban Voda nr. 133, etaj 3, Sector4 
RO - 040205 Bucuresti 
Tel direct: (021) 201 0742 
Telverde: 0800 80 YOUTH 
e-mail:  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  

Share